Base del concurs

1. Apartats i Requisits.

1.- PARTICIPANTS: Podran presentar-se grups o solistes, on la majoria dels membres tinguin entre 16 i 35 anys, de qualsevol nacionalitat, i que posseeixin un repertori per a ser interpretat en directe entre 45 i 50 minuts amb un mínim del 50% de cançons pròpies. Les cançons que es presentin al concurs han de ser originals.

2.- Els grups o solistes presentats no poden tenir material musical enregistrat amb cap companyia discogràfica ni cap contracte discogràfic en vigor. En cas que tinguessin un disc publicat ha d’haver estat autoeditat.

3.- Cap membre dels grups que es presentin podrà estar integrat a més de dues formacions/grups finalistes del concurs.

4.- Els participants es comprometen, en cas de ser seleccionats, a realitzar una actuació en directe a la gala sonomav el dijous 2 de maig de 2019 (també hauran de tenir disponibilitat per fer les proves de so unes hores abans) a la Sala Salamandra (Av. Carrilet, 235 Hospitalet de Llobregat)

5.- Els artistes menors d’edat, en cas de ser seleccionats com a finalistes, hauran de presentar un document signat pel seu pare, mare o tutor legal, autoritzant la seva participació a la gala sonomav.

6.- Els artistes presentats al concurs garanteixen que posseeixen els drets d’interpretació i autoria de les peces presentades, i cedeixen a sonomav els drets promocionals i no comercials de les obres per tal de reproduir-los a través d’Internet i/o, amb caràcter promocional i no lucratiu, a ràdio i televisió, eximint a l’organització de sonomav de qualsevol responsabilitat o reclamacions de tercers.

7.- No es toleraran actituds feixistes, sexistes o homòfobes. Qualsevol tipus d’actitud que l’organització consideri inacceptable serà motiu de desqualificació i d’expulsió de la sala el dia de la gala.

8.- Els artistes presentats al concurs accepten aquestes bases i es comprometen a presentar, en cas de ser finalistes o guanyadors, tota la documentació necessària, que acrediti que compleixen els requisits del concurs. En cas contrari, no se’ls concedirà cap premi.

9.- L’organització es reserva el dret de modificar les bases aquí citades.

FASES I SELECCIÓ:

PRIMERA FASE: INSCRIPCIÓ ONLINE

Cada grup o solista s’haurà d’inscriure on-line omplint un formulari a través de http://sonomav.com/inscripcions/. Cada artista o grup haurà de presentar tres cançons originals en format mp3 (mínim 124 Kbps) a través de la plataforma www.wetransfer.com al mail sonomav@emav.com No s’accepten versions de cançons d’altres grups o “covers”.

Els grups o solistes podran inscriure’s fins les 23.59 h. del dilluns 8 d’abril del 2019.

SEGONA FASE: SELECCIÓ SEMIFINAL

I.- D’entre tots els candidats, l’organització seleccionarà els 3 grups o solistes que actuaran en directe a la gala Sonomav19 el dijous 2 de maig del 2019 a la Sala Salamandra.

II.- Els tres finalistes s’anunciaran el dimarts 9 d’abril del 2019 a través de la web i les xarxes socials.

III.- L’organització també podrà seleccionar diversos grups o solistes de més com a reserva per a substituir als guanyadors en cas que hi hagués qualsevol tipus de problema.

El nom d’aquests guanyadors de reserva no es farà públic a no ser que hagin de substituir als primers elegits.

TERCERA FASE: ACTUACIÓ I FINAL

Després de les respectives actuacions en directe dels grups finalistes es procedirà a l’entrega de premis.

PREMI DEL JURAT

Un jurat especialitzat otorgarà el primer, el segon i el tercer premi.

Primer Premi: maqueta musical + sessió de fotos + gravació en directe del concert.

Segon Premi: sessió de fotos + gravació en directe del concert

Tercer Premi: sessió de fotos + gravació en directe del concert.

PREMI DEL PÚBLIC

El dia de la gala Sonomav els finalistes se sotmetran a votació popular on el públic present a la final votarà el guanyador del premi. L’organització està cercant patrocinador per a poder oferir algun premi al grup més votat pel públic. En cas d’aconseguir-lo, informarem a través de les nostres xarxes socials i web.

IMPORTANT (sobre els premis):

L’enregistrament de la maqueta a EMAV i la sessió de fotos son una activitat escolar. L’alumnat de segon curs del CFGS de So i Il·luminació seran els encarregats de realitzar-los. Les bandes guanyadores hauran d’adaptar-se a l’horari i dates que millor convinguin als alumnes per exigències escolars.

SOBRE LA MAQUETA

L’enregistrament de la maqueta es portarà a terme el mes de juny de 2019 en horari escolar en un màxim de 4 sessions de 6 hores. La maqueta consistirà en un màxim de 4 temes d’una durada aproximada de 4 minuts cada un. L’enregistrament es durà a terme a l’estudi de so d’EMAV que funciona sobre un sistema Pro Tools HD. L’escola proporcionarà la microfonia, el cablejat i el sistema de monitorització. L’escola no proporcionarà instruments o amplificadors. Es lliurarà al grup el projecte de Pro Tools amb les pistes RAW i una mescla realitzada per l’alumnat.

SOBRE LA SESSIÓ DE FOTOS

Les sessions de fotos es faran dintre de l’horari del mòdul d’il·luminació, durant els mesos de abril i maig de 2020.

INFORMACIÓ

Els interessats poden adquirir més informació contactant amb l’organització a través del correu electrònic sonomav@emav.com.