Bases del concurs

1- Els participants al concurs s’hauran d’inscriure com a banda i han de poder realitzar 40-50 min de concert amb almenys 50% de les cançons pròpies. Les cançons que presentin al concurs han de ser originals.

2- Les bandes inscrites no poden tenir discos (exceptuant els autoeditats) ni contractes amb discogràfiques.

3- Els artistes menors d’edat, en cas de ser seleccionada la seva banda com a finalista, hauran de presentar un document signat pel seu pare, mare o tutor legal, autoritzant la seva participació i cessió de drets d’imatge a la gala Sonomav.

4- Els participants es comprometen, en cas de ser seleccionats, a realitzar una actuació en directe a la gala Sonomav el dijous 30 d’abril de 2020, també hauran de tenir disponibilitat per fer les proves de so unes hores abans a la localització de Can Batlló, on es troba la nova seu de l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) de Barcelona.

5- Els artistes presentats al concurs garanteixen que posseeixen els drets d’interpretació i autoria de les peces presentades i cedeixen a Sonomav els drets promocionals (no comercials) de les obres per tal de reproduir-los a través d’internet, ràdio o TV  en caràcter no lucratiu, eximint a l’organització de Sonomav de qualsevol responsabilitat o reclamacions de tercers.

6- No es toleraran actituds feixistes, sexistes o LGBTIfòbiques. Per a qualsevol classe d’actitud que l’organització consideri inacceptable, es reserva el dret a la desqualificació i expulsió del recinte del festival.

7- Els artistes presentats al concurs accepten aquestes bases i es comprometen a presentar, en cas de ser finalistes o guanyadors, tota la documentació necessària acreditant que compleixen els requisits del concurs. En cas contrari, no se’ls podrà concedir cap premi.

8- L’organització es reserva el dret a modificar les bases aquí citades.

Participació

(Per a la participació al concurs, s’hauran de seguir els següents passos).

PRIMER PAS: INSCRIPCIÓ ONLINE

Cada grup s’haurà d’inscriure online omplint un formulari a través de http://sonomav.com/inscripcions/. Cada grup haurà de presentar tres cançons originals en format mp3 (mínim 124 Kbps) a través de la plataforma www.wetransfer.com al mail sonomav@emav.com. No s’accepten versions de cançons d’altres grups o “covers”. Els grups podran inscriure’s i enviar les gravacions fins les 23.59h del divendres 27 de març del 2020.

SEGON PAS: PRESELECCIÓ

D’entre totes les bandes, l’organització seleccionarà els 2 grups que actuaran en directe a la gala Sonomav 2020 el dijous 30 d’Abril al recinte de Can Batlló. Els dos finalistes s’anunciaran el dilluns 30 de març del 2020 a través de la web i les xarxes socials. L’organització també podrà seleccionar diversos grups com a reserva per a substituir als guanyadors en cas que hi hagués alguna baixa o algun problema major.

TERCER PAS: ACTUACIÓ I ENTREGA DE PREMIS


PREMI DEL JURAT

Un jurat especialitzat otorgarà el primer i el segón premi a les bandes finalistes.

PRIMER PREMI → maqueta musical + fotos del concert + gravació del concert en directe.

SEGÓN PREMI → fotos del concert + gravació del concert en directe.

*L’organització està gestionant més premis pels guanyadors que s’anunciaran durant el procés via web i xarxes socials.

LA MAQUETA

L’enregistrament de la maqueta per a la banda guanyadora del primer premi, es durà a terme entre els mesos de febrer i abril de 2021 en horari escolar durant un màxim de 4 sessions de 6 hores, els beneficiaris del material s’hauran d’adaptar als horaris convenients exigits pel centre.

La maqueta consistirà en un màxim de 4 temes d’una durada aproximada de 4 minuts per cada. L’enregistrament es portarà a terme a l’estudi de so de l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) de Barcelona mitjançant el programa Pro Tools HD. L’escola proporcionarà la microfonia, el cablejat i el sistema de monitorització però NO disposa i NO podrà proporcionar instruments o amplificadors. La maqueta resultant es lliurarà al grup amb les respectives pistes WAV i una mescla realitzada per l’alumnat de segon curs del CFGS de So que seran els encarregats de realitzar la tasca.

SESSIÓ DE FOTOS DE L’ESDEVENIMENT

L’alumnat d’Il·luminació i Realització farà fotografies durant l’esdeveniment que entregarà posteriorment a les bandes.

LA GRAVACIÓ DEL CONCERT EN DIRECTE

La gravació del concert en directe es realitzarà el dia de l’actuació per l’alumnat de realització i es lliurarà a les bandes un cop editada.

CONTACTE I INFORMACIÓ

Els interessats poden adquirir més informació contactant amb l’organització a través del correu electrònic sonomav@emav.com.