Jurat

Àlex Nevado

Productor musical i tècnic de so, fundador de Shasta Daisy Produccions l’any 2013 (Estudi i productora musical i audiovisual A Barcelona). Músic en diferents bandes i projectes teatrals: Ivalva (@ivalva_oficial), Pure Puré (@purepuremusic), Tremenda! (@tremenda_band), Nick June (@nickjune_music), Chloe Phillips (@clloehphillips)… Forma part de l’equip de Coincidències-Terrats en cultura des de 2015.

Pol Noya Híjar

Pol Noya Híjar (Barcelona, 1993). Gestor i productor cultural. Juntament amb els altres membres de Coincidències (@coincidencies) és un dels programadors del festival Terrats en Cultura. Ha treballat a diferents festivals de música com Sónar i Future Beats.

María José Gómez

María José Gómez és periodista especialitzada en oci i cultura.
Des del 2017 és directora de Time Out Barcelona, mitjà on treballa des de fa més de 10 anys.
Anteriorment havia estat vinculada al sector editorial.

Eduard Bacardí

Eduard Bacardí és coordinador de Casa de la Música de L’Hospitalet on treballa des del 2009. Actualment és a més, coordinador de l’Àrea de Suport a la Creació de les Cases de la Música de Catalunya. Procedent del teixit associatiu cultural de la Ciutat de L’Hospitalet va ser durant deu anys (2004-2014) propietari i programador de la petita sala de concerts “La Resistència”. També ha participat i participa en l’organització i programació d’esdeveniments com el Festival Esperanzah!, Festa de la Diversitat de L’Hospitalet, Festes de Primavera o el Festival Per Amor a L’Hart.

Sabine Huygaerts

Directora de Música Global Discogràfica SL i de l’Editorial Mass Edicions Musicals SL (amb un catàleg de més de 7.500 cançons). També és membre del Consell Territorial de Sgae a Catalunya.
Des de fa 20 anys ha cursat diferents rols a la Discogràfica, des del departament de Promoció, Internacional, màrqueting… Fins fa 5 anys que ha entrat al departament de direcció.
Artistes com Miki Núñez, Doctor Prats, Buhos, Els Amics de les Arts, Blaumut, Obeses, Judit Neddermann, Samantha, Manu Guix Sense Sal o Portobello entre d’altres….o programes com Merli, Polseres vermelles i altres de TV3 confien en Global Music.