Jurat

Snap! Clap! Club

Snap! Clap! Club

Snap! Clap! Club és un segell DIY nascut a Barcelona que fa més d’ una dècada que treballen als màrgens del pop i de la indústria musical. Un camp d’experimentació de la música pel que han passat artistes com a rebe, Melenas, Confeti de Odio, navxja, Megane Mercury i més de trenta artistes amb una forta representació de col·lectius infrarepresentats a l’escena underground.

Un projecte que experimenta també amb els formats, defensant el vinil des dels seus principis, però també recuperant cassettes, fanzines i ara objectes-disc que han anomenat ‘artefactos’.

https://snapclapclub.bigcartel.com/

Sergi Botella

Sergi Botella

El treball de Sergi Botella (Terrassa, 1976) pren forma en presentacions perfomàtiques, text i so. Un exercici a mig camí entre l’electrònica sonora i la remescla vivencial. Utilitza el seu entorn afectiu, així com allò pròxim i quotidià per provocar noves situacions des de la intimitat, reordenant el conjunt de possibilitats.

Les seves explicacions exemplificades flueixen en una atmosfera carregada de mentides auto-suggestionades i dels i dels relats més honestos que se subjecten uns als altres. És també fundador dels segells Dóna-li Records, Mandró i Sigourney, així com meitat del projecte d’electrònica improvisada Perdurabo/Perturbado. Forma part de l’equip de treball del centre de producció i investigació Hangar on comisaria el cicle Rarefacció.

Ha mostrat treballs en espais com La Capella (Barcelona) Centro de la Imagen Virreina (Barcelona), MACBA (Barcelona), Blueproject Foundation (Barcelona), Homesession (Barcelona), EtHall (Barcelona), Tabakalera (Donosti), Espacio Cultural Caja Madrid (Barcelona), Tresor (Berlín), Mousontourm (Frankfurt), Instituto Cervantes (Berlín), Stroom (Den Haag), entre altres.

http://sergibotella.com/